De Week van de Oordop van 26 april tot en met 4 mei 2019 in België

MUZIEK OORDOPPEN OP MAAT
Je houdt van feestjes en festivals, speelt zelf muziek en zou het liefst zo lang mogelijk van die hobbyʼs blijven genieten? Dan is gehoorbescherming een ab-so-lu-te must! Te veel en te luide muziek is de hoofdoorzaak van tinnitus.

Op maat gemaakte oordoppen zijn de beste garantie op een leven lang festivalplezier. Ze passen perfect in je oren, dempen het geluid zonder het te vervormen én bieden volledige bescherming. 

 

GROEPSAANKOOP
Nu het festivalseizoen eraan komt, willen De Tuut van Tegenwoordig en Variphone daar verandering in brengen.

Tijdens de Week van de Oordop kun je uitzonderlijk jouw op maat gemaakte oordoppen bestellen voor €110,- in plaats van €150,-.
Deze exclusieve korting is geldig van 26 april tot en met 4 mei 2019.

De groepsaankoop is alleen geldig in België.

DEELNEMEN?
Hoe gaat de actie in zʼn werk? Surf naar www.weekvandeoordop.be. Selecteer een hoorcentrum in je buurt, kies een tijdstip voor de opmeting van je oren en vul je gegevens in. Laat op het afgesproken tijdstip je oren opmeten. Als jouw persoonlijke oordoppen klaar zijn (na ongeveer 4 weken) neemt het hoorcentrum telefonisch contact met je op.

Haal de oordoppen op, betaal de reductieprijs en let's party!

De week van de oordop

MEP 2G Music

INITIATIEFNEMERS
Bert Lecomte (24) is een van de initiatiefnemers van detuutvantegenwoordig.be. Hij zette zijn schouders onder de actie. “Al zes jaar heb ik last
van oorsuizingen of tinnitus. Ik kwam terug van een fuif en had het zitten. Zo goed als nergens kon ik terecht met mij vragen.
Daarom ben ik samen met een kameraad, die er ook last van heeft, met de website weekvandeoordop.be en actie gestart.

Wij willen jongeren nog meer bewustmaken van het probleem. Hen waarschuwen. Er moet veel meer aandacht zijn voor dit probleem”, zegt de Torhoutenaar.

"Bijna 18 procent van de jongeren hoort een constante pieptoon. En zo’n 75 procent zegt er al eens tijdelijk last van te hebben gehad.
Kwaliteitsvolle oordoppen zijn dan ook heel belangrijk. Niet alleen om tinnitus te voorkomen, maar ook om perfect te kunnen genieten van muziek. Dankzij de muziekfilter lijkt het alsof de volumeknop van het concert een beetje stiller is gezet. De klassieke gratis te verkrijgen dopjes zijn een
lapmiddel, maar ook dat is nog altijd beter dan niks te dragen.” Aldus Bert Lecomte.

AMBASSADEUR
Ambassadeur van De Tuut is zanger en presentator Sean Dhondt. Op zijn veertiende kreeg hij last van oorsuizen.

Festival