Zo overleven uw oren de zomer!

De zomer!
Heerlijk, de zomer is aangebroken! Dit wordt uren zonnen in de tuin, festivalletjes meepikken of op vakantie naar verre oorden. Wat u ook gaat doen, het wordt vast en zeker genieten.

Maar blijft u wel goed op uw oren letten? Maak van gezonde oren een prioriteit deze zomer en geniet optimaal!

Zwemmers
Zwemmen in het plaatselijke zwembad, in een luxe resort of op het strand. In de zomer is het vaak dagelijkse kost. Door het vele water en het warme weer, is voor de echte waterratten de kans op zwemmersoor groot.

Zwemmersoor is een ontsteking van de uitwendige gehoorgang dat vaak ontstaat als gevolg van de waterkwaliteit, anatomie van de gehoorgang, met oorpijn en jeuk als gevolg. Geen ernstige aandoening, maar wel erg vervelend! 

Zwemdopjes
Oordopjes kunnen in dit geval helpen om de oren vrij te houden van water. Met goede en op maat gemaakte zwemdopjes kunnen de oren waterdicht worden afgesloten, zodat de oren droog blijven en de kans op zwemmersoor wordt verkleind.

Deze gehoorbescherming is zowel voor volwassenen als voor kinderen geschikt. Nog een voordeel: Vallen de zwemdopjes toch per ongeluk in het water? Dan blijven ze gewoon drijven! 

Klik hier voor geschikte gehoorbescherming voor zwemmers.
 

Festivalgangers
De zomer is de tijd van de festivals. De hele dag dansen, lachen, zingen, drinken en feesten. Puur genieten! Maar aan zo’n heerlijke dag wilt u geen piep in uw oren overhouden. De muziek 
overschrijdt al snel de veilige grens van 75 – 80 dB.

Gun uzelf daarom genoeg rust op festivals. Probeer elk uur even ‘pauze’ te nemen door van de geluidsboxen weg te gaan en de stilte op te zoeken (voor zover dat kan). Voor optimaal comfort bij langdurig gebruik kiest u het best voor een gehoorbeschermer op maat. Een echte must-have tijdens festivals! 
 

Oordoppen op maat festivals
Met gehoorbescherming op maat wordt het geluid zo gedempt dat u voldoende beschermd bent, maar zonder verlies aan geluidskwaliteit.

Klik hier voor geschikte gehoorbescherming voor festivalgangers.
 

Motorrijders
De wind in uw gezicht, de snelheid, de vrijheid. De zomer is bij uitstek geschikt voor een fijne rit met de motor. Vooral lange toertochten leveren een continue blootstelling aan windruis, wat kan leiden tot gehoorschade. Draag daarom goede gehoorbescherming onder uw helm. Hiermee kunt u nog wel het verkeer of de navigatie horen, maar wordt de windruis gefilterd. 
 

Oordoppen op maat motorrijders
Gehoorbescherming voor motorrijders wordt op maat gemaakt in een (extra) zachte uitvoering, waardoor het perfect onder de helm past voor een optimaal comfort.

Klik hier voor geschikte gehoorbescherming voor motorrijders.

Zwemdopje

MEP 2G Muziek

V-Flex Moto